Aura Soma

Aura Soma

Hvad er Aura Soma?

Aura Soma består af essentielle olier, udtræk af urter og krystalenergier som via hele regnbuens farvespektrum genskaber den oprindelige balance til vores celler. 100% naturlige ingredienser, skabt med kærlighed. De to-farvede flasker (over 100 forskellige ) er fyldt med levende farveenergi. Aura-Soma er guddommelig inspireret. En terapi som på holistisk vis kombinerer vibrationerne af farvernes energi – essentielle olier – urtemedicin og krystalenergi. Aura-Soma er et funklende udviklende system, som vækker bevidstheden og åbner for healing.

Det styrker din kraft

Aura-Soma styrker din evne til selv at træffe beslutninger. Aura-Somaer er i sig selv neutral. Ingen kender dig så godt som du selv. Du vælger de flasker som appellerer til dig og ved hjælp af farverne fortæller de din historie.

Hvilken flaske skal du så bruge?

Du vælger 4 af de to-farvede flasker og dit valg vil vise, hvilken flaske, der er vigtigst at bruge. Derefter vil Aura-Soma terapeuten tolke flaskernes betydning og være dig behjælpelig vedrørende brugen af flaskerne. Når du bruger flaskerne, vil de tilføre din krop og aura præcis de energier, du behøver.

Equilibrium (de farvede olier i flasker)

Der eksisterer 106 forskellige Equilibrium farvekombinationer. Indholdet er todelte, bestående af olie og vand med naturlige plantefarver, essentielle olier, vand og urteudtræk. Denne ideelle blanding af olie og vand rystes sammen, smøres på kroppen og trænger gennem huden. Den er healende og afbalancerende. Det er ud fra disse, olier at en Aura-Soma konsultation foregår, valget af farverne reflekterer den enkeltes behov og evner. Equilibriums tofarvede olier er grundstenen i Aura-Soma systemet. Der findes i dag 105 forskellige farvekombinationer/flasker. De 105 flasker har hvert et navn og nr. Hver enkelt farve og farvekombination har specifikke egenskaber. Det øverste lag i Equilibrium flaskerne er olie og det nederste lag er vand, de indeholder planter, urter og krystal udtræk. De anvendes på kroppen, påsmøres specifikke kropsdele alt efter farve. De kan også anvendes visuelt.

Se pdf med beskrivelse af de 108 Equilibrium

Farveessenser

Kombinerer energierne og bølgelængderne fra farver, krystaller, planter, mineraler og træer. Farveessenserne er klare dråber indeholdende en farvevibration. De er forankrende og stabiliserende.

Arch Angeloi

Det er essenser i spray form, der bærer Ærkeenglenavne, de er meget koncentrerede både i virkning og duft. Der eksisterer indtil videre 8 forskellige. De har en neutraliserende virkning, der på engang virker forankrende og samtidig giver sindet mulighed for at fokuserer på det egentlige og større frem for det personlige selv.

Læs mere om ærkeenglene, klik her

Læs mere om Hav essenser

Læs mere om Solare Sommerfugle essenser

Læs mere om Pomanderne

Læs mere om Quintessenser