Pomander

Pomanderne

Pomander er et engelsk udtryk, der dækker over “duftbuket”, “duftkugle” pomanderne har alle deres helt individuelle duft. Der findes 15 Pomander i forskellige farver. De består af 49 forskellige plante- og urteudtræk. Kombinationen af de 49 urteudtræk og essentielle olier, hvoraf 7 urter relaterer i farver til hver af de 7 chakraer. Pomandernes primære aktivitetsområde er det elektromagnetiske felt, der omgiver den fysiske krop,
der har de en neutraliserende virkning, hver farve har sin specifikke effekt. De kan bruges når som helst på dagen, hele dagen, hvis nødvendigt. Deres beskyttende energi befinder sig i auraen i ca. 4 timer.

Der findes 15 forskellige Pomander i forskellige farver. Pomanderne anvendes rundt omkring kroppen. Nærmere betegnet ved at tage 3 dråber i venstre håndflade for dernæst at føre hænderne rundt om kroppen i 20 centimeters afstand oppefra og ned så alle chakraerne bliver berørt.

De har en beskyttende effekt dvs. at de virker neutraliserende indenfor et bestemt område alt afhængig af farven.
Pomanderne har en effekt på hele det elektromagnetiske og æteriske felt lige rundt om kroppen.

Pomanderne er baseret på urter og blomsters healende og vitaliserende kraft og på farvernes bevidstgørende indflydelse. Pomanderne kaldes også Pocket Pomander dvs. lige til at have i lommen.

Påvirkningen essenserne har på os er selvfølgelig individuelt, der kan dog siges noget generelt baseret på erfaringerne med dem.

Pomander

Dyb Rød

Dyb forankring, livsmod, spændingsforløsende, beskytter ved stor sensitivitet. Giver styrke og klarhed i situationer der kan opleves truende.

Rød

Vitaliserende, livsglæde, oplevelse af sikkerhed. Ved overdreven tankevirksomhed giver den ro. Den røde farve skal bruges med omtanke, da den kan overstimulere.

Lyserød

Ubetinget kærlighed, varme omsorg. Feminin, intuitiv kreativ.

Orange

Dybtfølt ro, impulsivitet, tillid til livet. God ved depression/anspændthed der stammer fra stress.

Koral

Frigøre afhængighedsbånd i relationer. Overvinde frygt og usikkerhed. Åbner sårbare oplevelser og følelser. Opløfter sindet.

Gylden

Styrke, afklarethed, gennemslagskraft, centering, direkte, selvtillid. Krystalliserende ved fastlåste mønstre.

Gul

Livsglæde, åbenhed, klarhed, umiddelbar. God ved overspændthed og nervøsitet. Ved præstationsangst.

Oliven

Regenererende, skaber klarhed ved gamle og fastlåste indre som ydre konflikter. God ved skyldfølelse og selvanklage, genvinde værdighed og selvfølelse.

Smaragdgrøn

Indre ro og klarhed, at accepterer og rumme sig selv og andre. Oprigtighed. Retning. Overvinde tvivl og dermed vanskeligheder med at tage en beslutning.

Turkis

Udvider indre som ydre rum. Bryder barrierer/grænser. Åbner for nye muligheder. Inspiration. Åbenhed. Safirblå Beskyttende, overblik. Stilner tankerne og åbner derved for dybere refleksion og åbenhed i sindet.

Safir blå

Beskyttende, overblik. Stilner tankerne og åbner derved for dybere refleksion og åbenhed
i sindet.

Kongeblå

Tillid, helhedsperspektiv, Intuitiv indlevelse og forståelse. Receptiv. Stilhed. Dybdeafspændende. klarsyn.

Violet

Ved dybe indre som ydre forandringer virker den forløsende og opløftende. Healende. Sjælen ryster en gammelt ham af sig og vågner på ny.

Magenta

Modsætninger forenes. En oplevelse af altings iboende helhed. Ressourcer. Kreativitet. Troen på egne kræfter. Regenererende.

Hvid

Renser og neutraliserer energier, både i sindet og lokaler. Bringer lys og lethed, øger kommunikation.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *