Måden jeg arbejder på

Måden jeg arbejder på

Jeg arbejder ud fra et holistisk livssyn, hvor krop, sind og sjæl hænger sammen med udgangspunkt i den enkeltes liv her og nu og med relationer til din fortid og fremtid. Det er nuet, der skaber din fremtid. Dine erfaringer har du med dig fra din fortid.

Jeg lægger vægt på samtale, clairvoyance og vejledning, samt et eller flere af de vidunderlige arbejdsredskaber, som støtter kroppens egne helbredende kræfter i en kærlig energi. For at få et optimalt liv er vi nødt til at lytte til os selv og tage ansvar. Jeg forventer derfor, at du selv deltager aktivt i processen.

Book foredrag eller workshop

Jeg tager ud og holder foredrag, workshops og kurser med bl.a.

Creating Seven Tools
Sten og Krystaller
Aura-Soma
Selvudvikling

Skriv eller ring til mig for at høre mere.